Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuumakivi-hieronta sekä rentouttaa, että myöskin avaa jumiutuneita lihaksia.

Nyt voit varata ajan suoraan netistä.

https://vello.fi/hierontapistelaguuni

niin pysyt ajantasalla tuoreista
tarjouksista ja kuulumisista. 

 

Huom! Hierontapiste Laguuni on sairauslomalla kesäkuun loppuun asti. Sairausloman aikana vanhenevien lahjakorttien voimassaoloa jatketaan vuoden 2021 loppuun.

 

Olemme toistaiseksi sairauslomalla. Uusia aikoja on saatavilla vasta sen päätyttyä.

 

Ajanvaraus

 

Palvelemme arkisin sopimuksen mukaan. Emme palvele viikonloppuisin lainkaan. Luethan myös varausehdot aikaa varatessasi.


Puh. 040-471 0646

Email:  laguuni@gmail.com

Nettiajanvaraus: https://vello.fi/hierontapistelaguuni

 

Eikö puhelimeen vastattu?

Suljemme puhelimen yksityishoidon ajaksi. Näin varmistamme Sinulle kiireettömän, rauhallisen, ja rentouttavan hoitoympäristön. Jos emme siis vastaa, soita uudelleen, jätä vastaajaan viesti tai lähetä tekstiviesti tai sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Helpoiten saat yhteyttä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mainitse tiedustelussasi minkä mittaisen ajan haluat ja kerro myös mahdollisesta olemassa olevasta lahjakortista.

Voit myös käyttää yhteydenottokaavakettamme jonka löydät täältä.

 

Tervetuloa hoitoihin!

Rekisteröity hieroja

Anne Mäntynen

Hierontapiste Laguuni
Uhrikivenkatu 7
13130 Hämeenlinna

Puh. 040-471 0646

Email:  laguuni@gmail.com

 

VARAUSEHDOT


Aikaa varatessasi sitoudut noudattamaan varausehtoja. Hoitoaikojen peruutukset ja ajan siirrot tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa. Akuuteissa sairastapauksissa aikaa voi siirtää veloituksetta kerran. Käyttämättömistä ja peruuttamatta jätetyistä hoidoista peritään hinnaston mukainen maksu.

Lahjakortti katsotaan käytetyksi, jos hoitoa ei lunasteta varausehtojen mukaisesti lahjakortin voimassaolon aikana. Jos unohdat tulla varatulla ajallasi, niin se katsotaan yhdeksi käynniksi. Varaathan ajan hyvissä ajoin, sillä sesonkiaikoina kalenterimme on varattu useita viikkoja eteenpäin, erityisesti ilta-aikojen osalta.

Mikäli myöhästyt varatusta ajasta, palvelusta riippuen saatamme joutua muokkaamaan palvelun sisältöä, lyhentämään hoitoaikaa tai siirtämään varauksen.

Tehdessäsi ajanvarauksen hoitolaan, hyväksyt yllämainitut varausehdot. Kiitos ymmärryksestäsi.

Pidätämme oikeuden palveluiden sisältöjen ja hintojen muutoksiin.