Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Liikunnalla saa pidettyä itsensä hyvässä kunnossa, mutta ilman kunnollista lihashuoltoa hyvästä kunnostaan ei saa kaikkea irti.

Nyt voit varata ajan suoraan netistä.

https://vello.fi/hierontapistelaguuni

niin pysyt ajantasalla tuoreista
tarjouksista ja kuulumisista. 

 

Huom! Hierontapiste Laguuni on sairauslomalla kesäkuun loppuun asti. Sairausloman aikana vanhenevien lahjakorttien voimassaoloa jatketaan vuoden 2021 loppuun.

Klassinenhieronta/Urheiluhieronta

Hieronta rentouttaa lihaksia ja poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa kuona-ainetta ja auttaa kokonaisvaltaiseen rentoutukseen. Saat avun myös  stressiin, aristavaan selkään, jäykkään niskaan…

Hieronta ei sovi jos on:

märkäpaise, ihoruusu, kuumotus, turvotus, punoitus, syöpä, laskimosairaus, venähdys, tyrä, keskushermostoperäinen halvaus, ääreishermostohalvaus, verenvuototauti, sädehoito, ihon bakteeri- tai sienisairaus.

Lääkärin luvalla jos on:

verenpaine, verenohennuslääkkeet, kipulääkitys, iho sairaus, vanha kasvain.

 


Stressiniskahieronta 

(Tehostettu hieronta yläselän ja niskan alueelle)

Stressi ja pitkät työpäivät aiheuttavat väsymyksen lisäksi myös fyysisiä oireita: jännitystä, särkyä ja kipua niskan ja hartiaseudun lihaksistossa. Tämä hoito on tehokäsittely joka lieventää jännitystä ja auttaa hartioita rentoutumaan.
 
Huom! Katso soveltuvuus edellisestä kohdasta

 


 

Stressless

 

Stressless on ihanan rentouttava pää-, niska- ja hartia-alueen hieronta. Päähieronnan avulla voidaan avata pään alueen lukkiutumia ja poistaa jännitystiloja lihaksista. Tämä voi ehkäistä päänsärkyjä ja samalla vahvistaa erilaisia aistimuksia, kuten näköä, kuuloa tai hajuaistia. Rentouttava hieronta ja kuumat kivet voi auttaa parantamaan unen laatua, ja siten vähentää uupumuksen tunnetta ja stressiä, rauhoittaen ja lisäten mielen selkeyttä. Tässä hoidossa hieromme sinulta stressin pois.

 

 


Lämpöhoito

Savimutaseosta sisältävä pakkaus lämmittää ja rentouttaa lihaksia hieronnan yhteydessä.

Lämpö ei sovi jos on: tulehdus alueella ja sydänsairaus, heikentynyt verenkierto, heikentynyt ihotunto, dementia, sädehoidosta vajaat 3kk.

 Intialainen päänhieronta

Intialainen päähieronta yhdistää loistavasti tuhatvuotisen pään hierontaperinteen sekä stressialttiin niska-hartiaseudun hieronnan.
Hoidossa käsitellään hartiat, pää, korvat sekä kasvot. Hoidossa vuorotellaan tehokkaita ja nopeatempoisia liikkeitä sekä rauhoittavia ja pehmeitä otteita: hangataan, painellaan, koputellaan ja pyöritellään. Saat myös uuden kampauksen eli varaathan kamman muukaan.

Intialainen päähieronta vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella. Intialainen päähieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Se lievittää stressiä, parantaa keskittymiskykyä ja muistia sekä lisää hiusten hyvinvointia.

Hoito ei sovi jos on: aivoverenkiertohäiriöitä, akuutti flunssa tai kuumetta, syöpä, epilepsia tai sydämentahdistin.
 


 

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta poistaa turvotusta,puhdistaa kehoa,lisää verenkiertoa ja rentouttaa.Käytetään myös lihasjännityksiin aineenvaihdunnan ja lymfanestekierron aktivointiin.Pilkkoo myös selluliittiä. Saattaa aiheuttaa ihon punoitusta ja verenpurkaumia (mustelmia) jotka häviävät parissa päivässä. 15min. imukuppihieronta vastaa tunnin perinteistä hierontaa.

 

Kerro aina jos on : kumiallergia, ihosairaus,sydämmenvajaatoiminta,vaikea sydänsairaus,jokin veritauti, anemia,verenvuototauti,kuume, diabetes,verenohennuslääke,asperiinin tai disperiinin käyttö,kortisoonilääkitys, raskaana,luomet ja suonikohjut

 


  

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on lämpimillä  kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava, lihasjännityksiä  laukaiseva hemmottelu elämys. Kuumilla kivillä ja öljyn avulla tehtävä hieronta laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti, lisäksi hoito aktivoi kehon aineenvaihduntaa. Hoito on hyvin syvärentouttava ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Kiviterapian vasta-aiheita ovat kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Kiviterapiaa ei tehdä suonikohjuihin, diabeetikoille, sydänsairaille eikä mielellään ohentuneelle iholle.